Edukacija SRETAN I USPJEŠAN ODGOJ

 

Ako doista želite usvojiti ključ za sretan odgoj i istovremeno si omogućiti nježan i podržavajući osobni razvoj, onda si poklonite ovu edukaciju! Sada ju možete dobiti po trenutno nižoj cijeni:
Edukacija “Preduvjeti i strategije sretnog i uspješnog odgoja“ je
 • komplet/cjelina koja uključuje 3 seminara koji se međusobno nadopunjuju.
 • Moguće je kupiti i samo jedan odabrani seminar od navedena tri, ali je puno učinkovitije pogledati sve tri snimke ili sudjelovati na tri seminara.
 • Zajedno ova 3 seminara daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom, prevladavanje izazova i razvojno kvalitetan i uspješan odgoj te razvoj djeteta u sretnu, uspješnu i autentičnu osobu sa integritetom, zna stvarati bliske odnose i prijateljstva, ima jasne granice i poštovanje drugih, uvažava druge i ima sebe, dobro se snalazi u različitim životnim izazovima.

 

Naša vizija:
sretan odrasli i sretno dijete! 😊

Stvori lakoću i više smijeha!

 

TEME I TRAJANJE:
Edukacijom su obuhvaćene teme/snimke:
1. tema Kako poticati razvoj samopoštovanja i samopouzdanja djece”
Na seminaru su obrađeni konkretni sadržaji kojim odmah možete poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece.
 • Omogućava se razumijevanje da samopouzdanje i samopoštovanje nije isto i zbog čega griješimo kada jačamo samo samopouzdanje – što većina roditelja i stručnjaka danas na žalost čini.
 • Snimka sadrži predavanje i konkretne vježbe kojima također jačate vlastito samopoštovanje
 • Usvajate vrlo konkretne rečenice i druge upute za jačanje samosvijesti, samopoštovanja i samopouzdanja djeteta.
Ovim seminarom/snimkom, omogućavate si istovremeno nježan osobni razvoj i dobivanje jasnih smjernica te stručnih a jednostavnih uputa kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece. Kupite ovaj seminar ako želite djetetu omogućiti da se razvije u sretnu i snažnu osobu, autentičnu i snažnog integriteta.
2. tema “Disciplina koju dijete voli jer ne boli”: Obuhvaćeno je kako spriječiti i što poduzeti kada dijete ne poštuje Vaše granice, upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim. Omogućava se da:
 • otkrivamo i drugačije Ja poruke koje su prilagođene za razgovor s djetetom
 • učite više učinkovitih metoda – što činiti kada dijete ne poštuje Vaše upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim
 • saznajete koje su to ključne nijanse koje čine razliku
 • dobivate jasne upute i konkretne odgojne tehnike
Što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.
3. tema “Emocije i umijeće komunikacije u izazovnim situacijama“: učinkovito s djecom i s odraslima. Praktičan i široko primjeniv seminar na kojem:
 • počinjemo drugačije i bolje razumijevati emocije
 • učimo te vježbamo konkretne vještine nošenja sa emocionalnim i izazovnim situacijama u komunikaciji i odnosima s djecom i odraslima.
 • otkrivamo kako postići da nam izazovne situacije u odnosima (s djecom, kolegama, partnerima, prijateljima) budu manje teške i stresne te
 • kako živjeti puniji, sretniji život
Primjenjivo sa svim dobnim skupinama, od najmlađe dobi djece, vrtićke, školske i odrasle dobi. Također za primjenu s bračnim partnerima, prijateljima i kolegama.

 

 

 

CIJENA/VAŠE ULAGANJE:

Hvala Vam na sudjelovanju na našim seminarima, puno nam znači što ste tu s nama i što se vraćate na nove seminare, a posebno nas raduje vidjeti Vaše zadovoljstvo nakon održanog seminara.
Želimo Vam se zahvaliti i podržati vaše učenje popustom!

 

Cijena za pojedinačnu kupnju:
• Za kupnju snimki cijelog edukacijskog kompleta darujemo Vam popust:
649,00 kn (86,14 eur) po osobi iznosi uplata cijelog kompleta i uključuje snimke sva 3 webinara
(cijena bez popusta: 750,00 kn tj. 99,54 eur po osobi), skoro 9 sati materijala.
• Pojedinačna snimka iznosi: 250,00 kn (33,18 eur). Trajanje snimke/teme ovisno o temi je od 2 do 3,5 sata
• Svaka od snimki ova 3 seminara može se kupiti i pojedinačno.

 

Cijena za kupnju edukacijskog kompleta za kolektivno usavršavanje za ustanovu (sve 3 snimke):
za do 35 djelatnika: trenutno iznosi s popustom 15.000,00 kn (1.990,84 eur) , dok je cijena bez aktualnog popusta 22.000,00 kn (2.919,90 eur)
• za od 36 djelatnika na dalje cijena kompleta iznosi 25.000,00 kn (3.318,07 eur)

 

Fiksni tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kuna

 

KAKO NABAVITI SNIMKU EDUKACIJE
 •  upitom na e-mail info@centarsreca.hr
 • nakon uplate dijelimo s Vama zaštićenu snimku sa Youtube-a. Snimka je dostupna samo vama putem Vašeg e-maila, oko 3 mjeseca.

 

 

VIŠE o našim SEMINARIMA, sadržaju i pojedinačnim cijenama možete pročitati na:
https://centarsreca.hr/za-roditelje-vrtice-i-skole/
te
na Google i Facebook recenzijama naših brojnih polaznika.

 

EDUKATORICA

Navedene teme provodi edukatorica Gordana Galetić ili netko od kolega iz njenog tima
stručnjaka (pedagoginja, psihologinja, edukacijski rehabilitator, odgojiteljica i učiteljica).

Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije i multimodal psihoterapeutkinja (ECP)
te autorica priznatog Integrativnog ekspresivnog pristupa Ljubav u pokretu, više od 20
godina radi s djecom i roditeljima.

Educira stručnjake iz Hrvatske i inozemstva za primjenu suvremenih spoznaja, metoda i pristupa u radu s djecom i roditeljima.
Uz rad s djecom vrtićke i školske dobi te njihovim roditeljima, dugi niz godina osmišljava priznate programe za rad s odraslima iz područja osobnog razvoja i različitih polja profesionalnog razvoja. Provodi savjetodavni i psihoterapijski rad, rad sa parovima te supervizijsko-konzultantsku podršku za stručnjake.
Istakla se u kreiranju programa za poticanje zdravog razvoja djece i u preventivnim programima  te je bila pozvana i imenovana stručnim članom Vijeća za djecu Vlade Republike Hrvatske.

Autorski je osmislila nekoliko velikih programa koji su podržani od strane nadležnih ministarstava i stručno su prepoznati u Hrvatskoj i inozemstvu. Posljednjih 10-tak godina ističu se Program poticanja razvoja djece i sretnog roditeljstva te Ljubav u pokretu i Poticajna obitelj.
Sveobuhvatan program Poticajna obitelj razvija se od 2004.g., a iz njega je proizašla knjiga “Naša poticajna obitelj”, čija je Galetić urednica te suautorica uz autorice Ingu Seme-Stojnović, sada višu savjetnicu za ravnatelje dječjih vrtića, Tijanu Vidović višu stručnu savjetnicu MZO ranije vrtićku pedagoginja i Kseniju Ranogajec Benaković, psihologinju sa dugogodišnjim iskustvom rada u vrtiću.
Galetić je autorica Priručnika razvojno poticajnih igara „Sretno djetinjstvo“ te stručnih članaka. Pozivana je edukatorica na stručne skupove Agencije za odgoj i obrazovanje. Autorica je niza stručnih usavršavanja za djelatnika vrtića i škola.

 

Edukaciju za učitelje, odgojitelje, psihologe, socijalne pedagoge i druge pomagačke profesije iz integrativnog ekspresivnog pristupa LJUBAV U POKRETU održavamo u studenom, više na:
https://centarsreca.hr/pp-ljubav-u-pokretu-poziv-na-edukaciju/

 

Za
* online i uživo BRAČNO SAVJETOVANJE,
* individualnu psihoterapiju,
* rad s djecom: JUPI radionice za bebe i roditelje, LJUP radionice za vrtićarce i radionice za školarce za maksimalni razvoj potencijala, te za individualni rad s djecom i
* savjetovanje roditelja
možete nam se obratiti na:
info@centarsreca.hr