Ženski krug u Rijeci

Ženski krug u Rijeci

Pozivamo Vas na radionicu za otpuštanje stresa i druženje za žene. Ženski krug se održava jednom mjesečno, molimo termin provjerite upitom na e-mail info@centarsreca.hr

Radionica za buđenje i njegovanje ženske energije.

Oduvijek su se žene okupljale, zimi štrikale, plele zajedno i razgovarale, smijale se, dijelile, plakale, podržavale, razmjenjivale iskustva i bile zajedno.
U različitim kulturama su činile različito, ali su bile zajedno.
U današnje vrijeme su rijetko zajedno na takav način, družimo se na druge načine, međutim princip ženskog kruga, tečnost kruga, povezujuća energija koja transformira sama po sebi, ono je za čime vjerujem svjesno ili nesvjesno gladuje ženska duša i prilika je da se vratimo sebi, u toplo ognjište.

 

KAKO ili što ćemo raditi:
- lagane i njegujuće vježbe opuštanja i otpuštanja svakodnevnog stresa i napetosti; ove vježbe može svaka žena nastaviti sama primjenjivati doma, a ukoliko primjerice radite s djecom (vrtići, škole i sl.) dio vježbi možete učinkovito primijeniti s djecom u različitim situacijama.
- osjetiti ćemo svoje tijelo i meko ga pokrenuti na način koji nam je blizak i prirodan, ponovo osjetiti sebe, iskonsku sebe
- njegovati ćemo i buditi žensku energiju ciljanim podržavajućim i ugodnim vježbama
- disati punim plućima, meditirati
- razgovarati u krugu – onoliko koliko to svaka želi, krug podrške, dijeljenja, bivanja zajedno
- smijati se i što god nam dođe
- kratki završni ritual u krugu.

KADA:
* 1 puta mjesečno
* Za predstojeće termine molimo pošaljite upit na info@centarsreca.hr.

Prijave:
info@centarsreca.hr
Navesti ime i prezime i broj mobitela za potrebe obavijesti o lokaciji i sl.
Rijeka, mjesto održavanja će prijavljeni zaprimiti naknadno.

Naknada:
- 250 - 395 kn
- 220 kn ukoliko dovedete jednu novu ženu (obje je potrebno da se prijavite samostalno na navedeni e-mail)

Vodi: Gordana Galetić
Planira se povremeno uključiti zanimljive gošće voditeljice.
Ja sam tragateljica, vječna tragateljica za životom, njegovim izvorima, iskonskom, poznatom i nepoznatom, za strašću i opuštenošću, životnošću i povezanošću.
Certificirana sam psihoterapeutkinja od 2013.g. Magistra sam socijalne pedagogije preko 20 godina. Bračna terapeutkinja (certificirana terapeutkinja Imago terapije odnosa).
Voditeljica sam i divnih energetskih vježbi za žene iz tao tantre (završila učiteljski trening iz Tao tantre za žene).
Autorica sam metode Ljubav u pokretu – integrativna ekspresivna metoda koja koristi elemente plesa i pokreta, likovnosti, smijeha i dramske tehnike.
Majka sam. Supruga. Žena. Meka, ljuta, nježna, tužna i strastvena, uplašena, voljena, osjetljiva, tvrda, radosna, uzbuđena. Tragateljica.

OSVRTI I RECENZIJE

Odlično! Gordanu poznajem od 2012.godine i od tada idem na njene radionice. Nekada na kontinuirane i zatvorene grupe, a nekada na povremene, otvorene radionice.
Evo 2019.g je i sada idem na Ženski  krug 😊 !
Moje tijelo i moja duša uživaju! Ovo su radionice za svakoga tko želi odvojiti i imati kvalitetno vrijeme za sebe! Kao terapeutkinja mogu reći i da su ovo radionice odlične za zdravlje i prevenciju bolesti. Pokret i ples, pravilno disanje, izražavanje emocija – do one mjere do koje netko želi (a ništa ne mora ako ne želi, cijelo vrijeme svatko slijedi sebe), otpuštanje svakodnevnog stresa, a i onog nakupljenog, izražavanje kreativnosti i buđenje svojih potencijala!

Sve to uz podršku Gordaninog nevjerojatnog, inspirativnog, a mekog  vodstva, ide nekako lako.

Poslije radionice se osjećam opušteno, energetizirano i radosno! Radionice bi mogle i puno više koštati, vrijede!

 
Branka
Poštovana Gordana, radionica je bila vrlo zanimljiva. Meni se najviše svidjela vježba opuštanja i međusobnog povezivanja u krug ženskog zajedništva. Osjećala sam se vrlo ugodno tijekom cijele radionice i na trenutak zaboravila da se sve odvija preko Zooma. Veselim se idućim susretima!
Ines Marčina

Bila sam na tri radionice do sada i oduševljena sam. Baš ovo mi koristi. Osluškivati i pokrenuti tijelo, prigrliti svoje emocije, pustiti dah i otpustiti stres i ono što mi je sada suvišno te ugodan razgovor u krugu sjajnih a tako jednostavnih žena otvorena srca!

Voditeljica je topla, duhovita i podržavajuća-potiče me da sam nježna prema sebi, a sudionice su tako ugodne i podržavajuće žene! Veselim se našim idućim krugovima!

M.

No comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.