Radionica “Umijeće opuštanja”

Opustimo se. Uživajmo.

Tijekom svakog dana, na ulici, kod kuće ili tijekom poslovnih avantura važno je znati opustiti se, zaštititi od neugodnih utjecaja, smiriti se i fokusirati. Naše uspostavljanje brzog „instant“ stanja opuštenosti ili drugotrajnije opuštenosti, pribranosti i visoke koncentracije uz ugodan osjećaj opuštenosti često je potrebno da bi lakše postigli uspješan dogovor u obiteljskom domu, donjeli važnu a dobru odluku usred stresnog dana na poslu, kvalitetno se predstavili na natječaju za posao ili jednostavno zadovoljno, mirno i uspješno plovili kroz život.

Uživajmo i opustimo se na radionici i usput naučimo kako to brže i jednostavnije nego do sada postići u svakodnevnici.

 

Što obuhvaća i kome je namijenjena radionica

pjesak-kamenjeRadionica se najvećim dijelom sastoji od vježbi otpuštanja stresa i napetosti te opuštanja.

Namijenjena je svim zainteresiranim osobama, kako onima koji ne osjećaju bitnu napetost vec žele uživati u osjećaju opuštenosti svoga tijela i ispunjenosti duha, tako i onima koji su opterećeni ubrzanim ritmom posla, nalaze se pod velikim pritiskom, osobama pod stresom, tako i osobama koje nisu u takvoj situaciji nego žele preventivno ulagati u svoje zdravlje i jos više unaprijeđivati kvalitetu života.

Radionicu polaze pojedinci, timovi, osobe koje žele više, roditelji umorni od roditeljstva, manageri, učitelji, psiholozi, vatrogasci, službenici, učenici, osobe najrazličitijih zanimanja, nezaposleni, cijele obitelji; a tvrtke i ustanove angažiraju edukatora za potrebe stvaranja produktivnije ili još produktivnije radne atmosfere, osposobljavanja radnika za rješavanje i nošenje sa složenim problemima poslovanja, spriječavanje posljedica stresa te bolovanja i poticanja ozračja napretka, mira, uspjeha i kreativnih rješenja.

 

Metode i korisnost

Ovo je vrlo ugodna radionica, potiče kreativnost i kvalitetnije rješavanje poslovnih i privatnih izazova, omogućava upoznavanje novih osoba ali i fokus na sebe, otpuštanje stresa i napetosti, opuštanje, zabavu, da se posvetite sebi i uživate u sebe.

opustanjeKoristeći moderne principe učenja i relaksacije omogućava dvostruku dobit: opuštanje na licu mjesta i učenje tehnika otpuštanja stresa i opuštanja za svakodnevnu primjenu.

Već kroz ovu, jednu radionicu možete naučiti potrebno za iznimne rezultate, a za osobe koje žele više, za one koji vole prakticirati u grupi ili žele uz stručno vođenje potpuno ovladati naučenim tehnikama te tako osigurati razvijanje navike i automatizma (ponekad mi kažu „i kada smo učili prati zube trebalo je neko vrijeme da nam postane navika“) organizira se Serija kontinuiranih radionica opuštanja.

Ova radionica je vrlo moćna jer kroz lak, ugodan i opušten način, postiže puno različitih i iznimnih ciljeva.

Sudionici ističu kao povratnu informaciju: “Osjećam mir, radost i zadovoljstvo”; “Osjećam se preporođeno.”; “Hoću još”; “Osjećam da mogu sve”.

Radionica “Umijeće opuštanja” može biti i izvrstan poklon vama dragoj osobi. Ili da ju jednostavno poklonite sebi.

Za točan termin seminara obratite nam se upitom na e-mail: sreca@centarsreca.hr