TEČAJ: KAKO VODITI ŽENSKI KRUG

Osjećaš li ženu u sebi kako te doziva? Osjećaš li potrebu za ženskim krugom, okupljanjem, podrškom, razmjenom i onim iskrenim smijehom iz trbuha žena koje se međusobno podržavaju i razumiju?
Na ovom tečaju kroz osobno iskustvo ženskog kruga doći ćemo do koraka kako okupiti svoje žene, kako voditi žene u ljepoti ženskog bivanja i stvoriti vlastiti ženski krug. Tečaj se održava 1 put tjedno i ima 3 temeljna modula. Nakon prvog modula se odlučuje da li se nastavlja dalje i upisuje drugi odnosno slijedeći modul.
TERMINI: uživo u Rijeci
16.veljače u 18:00 sati je prvi termin na kojem se zajedno dogovaraju ostali termini.
> Ujedno je pun mjesec ❤
Na kraju ovog termina ODLUČUJEMO O NASTAVKU/uključivanju u ciklus: ja dajem svoju preporuku i Ti donosiš svoju odluku.

 

1. Modul/stupanj:
6 susreta iskustveno doživljavamo što su to radionice za žene i usvajamo tehnike za otpuštanje stresa, za primanje ljubavi, za poticanje vitalnosti i strujanja energije ljubavi i zdravlja u sebi te tehnika za otpuštanje i zaštitu od negativnih energija od drugih osoba i iz okoline te razmjenjujemo podršku, ljubav, bol i smijeh sa ženama u zatvorenom i sigurnom krugu. Prvih 6 susreta iskustveno osjećamo blagodati i živimo Ženski krug.
2. Modul/stupanj
> Ciljanje ženske meditacije u pokretu i u mirovanju
> Rituali
> Tao tantričke vježbe
> Masaža grudi, vježbe za zdravu energiju maternice i ženskih organa (preporuča se svm ženama, a dodatno da ih rade žene koje iz određenih razloga nemaju maternicu ili drugi ženski organ)
Kroz osobno iskustvo, doživljajno učenje bivanja u ljepoti Ženskog kruga:
* usvajamo naprednije tehnike za osobni i duhovni razvoj
* uočavamo i prepoznajemo važne elemente za vođenje ženskog kruga te na što paziti; u svom iskustvu osjećamo što je to što ga čini dragocjenim
* postupno se pripremamo za samostalno vođenje Ženskih krugova tko želi, a tko ne želi samo uživa u blagodatima usvajanja naprednijih tehnika za veću vlastitu dobrobit i žensko blagostanje.
3. Modul/stupanj
• Dalje usvajamo tehnike naučene na 1. i 2. stupnju
• Uvježbavate voditi Ženski krug u našoj sigurnoj skupini žena
• Družimo se, smijemo i uživamo u povezanosti te idemo na izlet u prirodu.
Vaše ulaganje:
Rana cijena/earlybird: 1.200,00 kn za 6 tjedana (200,00 kn po radionici)
Redovna/regular cijena: 1.600,00 kn.
PRIJAVE na: info@centarsreca.hr

Voditeljica:
Gordana Galetić, žena, majčica, supruga, u srcu vila i šamanica. Edukatorica, voditeljica Ženskih krugova, završila Učiteljski trening iz Tao Tantre, voditeljica Yoge smijeha, certificirana psihoterapeutkinja, bračna savjetnica u supspecijalizaciji iz svjetski poznate terapije Imago terapija odnosa.
Autorica priznatog pristupa Ljubav u pokretu/LJUP te educirala 7 generacija stručnjaka koji LJUP metodu provode u 15 HR županija. Dok pleše kroz život koristi ženske meditacije, art terapiju, integrativnu geštalt terapiju, tehnike tjelesno orijentiranih terapija, transakcijsku analizu, psihodramske tehnike i suosjećanje.

 

 

Savjete i inspiracije za ulaganje u obitelj i roditeljstvo, kvalitetan partnerski odnos, o osobnom i profesionalnom razvoju, možete potražiti na:
Gordana Galetić
Centar Sreća Ljubav u Pokretu Bračno savjetovanje
Centar Sreća Gordana Galetić
Voljeli biste razgovor s Gordanom? Javite se.

091 895 93 58

Partnerska terapija / Bračno savjetovanje