Kako se zaštititi od negativnih energija u kontaktu s ljudima i drugim okolnostima

Usvajamo tehnike za zaštitu od teških i/ili negativih energija koje upijamo u odnosima s nekim ljudima u privatnom životu i/ili na poslu te od eventualnih energija u prostoru oko nas.
Određene situacije posebice one nabijene neugodnim emocijama, ljutnjom, tugom, bijesom, frustracijama mogu utjecati na nas – naše raspoloženje, osjećaj iziritiranosti, umora, iscrpljenosti, nervoze te na naše zdravlje.
Važno je znati kako se zaštititi od takvih situacija i osoba, kako bismo se sačuvali te primali samo pozitivne i ugodne energije ljudi i okolnosti oko nas.
Trajanje: oko 2,5 sata
Način provedbe: uživo u Rijeci, a ukoliko bude zainteresiranih izvan Rijeke onda i ONLINE i UŽIVO te će se po potrebi odrediti zaseban termin za online.
Cijena/vaše ulaganje: 195,00kn
> nakon radionice moguće je dogovoriti termine vježbaonice kako bismo usvojili i lakše integrirali novonaučene tehnike u svoj svakodnevni život
PRIJAVE na: info@centarsreca.hr

 

Voditeljica:
Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije i multimodal psihoterapeutkinja (ECP). Educira stručnjake iz Hrvatske i inozemstva za primjenu suvremenih spoznaja, metoda i pristupa u radu s djecom i roditeljima. Uz rad s djecom vrtićke i školske dobi te njihovim roditeljima, dugi niz godina osmišljava priznate programe za rad s odraslima iz područja osobnog razvoja i različitih polja profesionalnog razvoja. Provodi savjetodavni i psihoterapijski rad, rad sa parovima te supervizijsko-konzultantsku podršku za stručnjake.
Autorica priznatog pristupa Ljubav u pokretu/LJUP te educirala 7 generacija stručnjaka koji LJUP metodu provode u 15 HR županija. Dok pleše kroz život koristi ženske meditacije, art terapiju, integrativnu geštalt terapiju, tehnike tjelesno orijentiranih terapija, transakcijsku analizu, psihodramske tehnike i suosjećanje.
Savjete i inspiracije za ulaganje u obitelj i roditeljstvo, kvalitetan partnerski odnos, o osobnom i profesionalnom razvoju, možete potražiti na:
Gordana Galetić
Centar Sreća Ljubav u Pokretu Bračno savjetovanje
Centar Sreća Gordana Galetić
Voljeli biste razgovor s Gordanom? Javite se.

091 895 93 58

Partnerska terapija / Bračno savjetovanje