Provodimo terapiju odnosa, partnersku/bračnu terapiju i savjetovanje.

Terapija odnosa se provodi za parove (neovisno jeste li u braku, neovisno o spolu) i za prijatelje koji žele ulagati u kvalitetu svog odnosa te za roditelje i odraslu djecu.

Provodimo i osobni razvoj, predavanja, radionice te individualnu terapiju i savjetovanje.

Saznati više, naručiti se ili dogovoriti termin terapije možete na:

091 895 93 58

sreca@centarsreca.hr

https://centarsreca.hr/wp-content/uploads/2013/12/Gordana-Galetic.jpg

O terapeutkinji:

Ja sam Gordana Galetić, certificirana psihoterapeutkinja (ECP – europska diploma 2013.g.) pri kraju subspecijalizacije iz Imago terapije odnosa – oblika bračnog savjetovanja i ujedno metode koja omogućava (još) kvalitetnije privatne i poslovne odnose.

Majka sam i supruga. Moj život se promijenio, obogatio većom bliskošću, lakoćom i još većom životnošću kada smo suprug i ja krenuli na bračnu terapiju odnosno moju edukaciju za budućeg terapeuta odnosa.

Od onda sam zaljubljenik Imago terapije odnosa i čast mi je da mogu s velikom profesionalnom ljubavi i predanošću raditi sa:

  • parovima (vjenčanim i nevjenčanim) i

  • drugim osobama koje žele (još) kvalitetniju komunikaciju i divan osjećaj ispunjenosti koji je dio bliskog, podržavajućeg, razigranog, uzbudljivog i otvorenog odnosa.

     

Vrste odnosa za koje nam se možete obratiti:

* Bračno/partnersko savjetovanje, radionice za parove, terapija odnosa između partnera

* Savjetovanje/terapija odnosa između roditelja i odrasle djece

* Unapređenje odnosa između prijatelja

* Vođeni dijalozi i radionice za unapređenje odnosa u poslovnom okruženju, te team building

* Osobni razvoj, individualna psihoterapija i savjetovanje, obiteljsko savjetovanje.

Javite nam se za prvi razgovor, ukoliko jedna ili više od navedenih tvrdnji vrijedi za vas:

–     želite (još) bolji odnos

–     želite kvalitetniju međusobnu komunikaciju

–     imate problema – onih manjih, svakodnevnih ili krupnih

–     susreli ste se s nevjerom/preljubom

–     voljeli biste biti još bliskiji

–     odlučili ste se na razvod i želite se kvalitetno razići ili imate djecu i želite osigurati da završetak partnerskog odnosa ne našteti djetetu, a ujedno omogući vaš budući korektan roditeljski odnos

–     želite otkriti kako izgraditi STVARNU LJUBAV

–     drugi razlozi koje želite proraditi.

 

Partnerski odnos u kojem čujemo jedno drugo,  ispunjen ljubavlju, podrškom, zabavom, ispunjavajućom seksualnošću, strašću, toplinom i radošću je moguć!

 


Kontakti:

091 895 93 58           sreca@centarsreca.hr

Napomena:
Dok radimo ne možemo se javiti na talefon pa vas molimo da nam pošaljete e-mail s napomenom da Vas interesira bračno ili partnersko savjetovanje ili navedite drugi oblik rada te Vaš kontakt broj mobitela.

Dobrodošli.

https://centarsreca.hr/wp-content/uploads/partnerska-terapija-01.jpg

Iskustva i osvrti klijenata na bračno savjetovanje odnosno partnersku terapiju

Odnos nam se poboljšao već nakon nekoliko dolazaka. Hvala Vam.

V. i A.

Stručno vodjena i nadasve ugodna terapija.

Naš odnos je od ranije ispunjen ljubavlju, došli smo jer kao i u svakom odnosu neke stvari nisu štimale i željeli smo još bolji odnos. Vrlo brzo smo počeli uočavati napredak u našem odnosu i vidimo da naš odnos raste u ljubav kakvu želimo. Topla preporuka svima.

Tanja i Vladimir.

Ponekad (ili često) nakon dugogodišnjeg braka zaboraviš na neke osnovne stvari sa svojim partnerom... slušati ga, ali stvarno slušati, komunicirati, ali lijepo komunicirati...zaboraviš možda i zašto si ga izabrao prije toliko godina za partnera! Sve ovo ne mora se desiti, ali i može se desiti. Gordana kao dobar terapeut i slušatelj pomaže nam da se i mi međusobno čujemo, stvarno čujemo i da ljepše i bolje komuniciramo i za tren opet se sve čini jednostavno i ne komplicirano. Hvala Gordana.

Snježana Horvatić Popović

Bila sam skeptična jer je za nas bilo ONLINE, mi smo daleko od Rijeke. Međutim, jako je jednostavno i odmah smo vidjeli prve rezultate.

(anonimno)

Gospođa Gordana Galetić vodila je mužu i meni bračnu terapiju. Riječi su suvišne ali ipak... Dakle osjećaj, empatija, učenje kako bolje komunicirati, osvještavanje vlastitih rana koje kada se poradi na njima prestaju raditi probleme u braku.. A meni najvažnije učenje kako se kod partnera fokusirati na pozitivne strane. Mislim da nam je svima to najteže, a na tome se upravo radi u Imago bračnom savjetovanju. Predivno iskustvo i vrlo stručan rad gospođe Gordane Galetić. Iskrene preporuke, od srca!!!

Maja Matovina

Već nakon dva dolaska bolje smo komunicirali. Ovdje se osjećam sigurno i uz vođenje gđe.Galetić mirno razgovaramo o temama oko kojih bi se kod kuće svađali.
Ja bih se svađala. Da, a ja bih se zatvorio i šutio jer se ne želim svađati. Doma odlazimo mirniji i međusobno povezaniji. Da, ja bi još dodala da se bolje razumijemo. Hvala Vam.

S. i M.

Iako noć prije prvog odlaska na bračnu terapiju nisam spavao, uz način vođenja gđe.Gordane sam se brzo opustio. Za ženu i mene je ovo bilo jako korisno.

W.

16 godina smo u braku. Razgovaramo o djeci, o slavini koju treba zamijeniti, o tome što valja obaviti, ali više nema one bliskosti koju smo nekada imali. Mislili smo da ju je nemoguće vratiti. Razmišljala sam da se odvojimo i odlučili smo ipak isprobati bračno savjetovanje. Uz gospođu Gordanu otkrili smo da sve to što smo nekada imali, još uvijek čući u nama i ne samo to! Sada smo razvili neku vrstu razumijevanja i dublje povezanosti. Bilo je tu dva koraka naprijed, jedan nazad, pa 1 naprijed, pa 1 nazad, i tako dalje. Naša upornost se isplatila, sada uživamo!Nisam ni znala da može biti ovakva bliskost!Seks je sjajan, a opuštenost! Sad tek otkrivamo što je to prava ljubav.

(bez imena, Slavonija)

Supruga je htjela da idemo, a ja baš i nisam bio za to. Ali sad mogu reći da je dobro i sviđa mi se.

Z.V.

Bračna terapija s Gordana Galetić, mag.paed.soc. je jedno snazno transformativno iskustvo koje, ako tako želimo, zadire u najdublje predjele selfa izvlaceci na pozitivan nacin ponajvise ono sto treba iscjeliti kod sebe da bi tada mogli funkcionirati s partnerom. Naucila sam slusati, ali i čuti i razumijeti sebe i partnera. I s razumijevanjem za druge hodati dalje kroz ovaj predivan i obilat život koji nudi puno vise od problema na koje cesto, nazalost stavljamo fokus.

M.S.

Oduševljena sam ovom terapijom, svaki put pri odlasku kući s našeg rada se osjećam zaljubljeno! Idemo ća veselo i sretno i držeći se ovako za ruke!

T.

https://centarsreca.hr/wp-content/uploads/stariji-par.jpg

Ideje kako ostvariti kvalitetan partnerski odnos potražite i na slijedećim linkovima:

facebook

youtube

instagram

Ovdje možete vidjeti moj europski certifikat psihoterapeuta, uvjerenje o sub-specijalističkom treningu iz Imago terapije odnosa-partnerskoj terapiji te izdvojena uvjerenja o drugim dragim mi stručnim usavršavanjima.

Radim s parovima, odraslim pojedincima, djecom i mladima te sa organizacijama. Sudjelovala sam u brojnim edukacijama te ovdje izdvajam jedan mali dio.

Stalno učenje i razvoj po meni je važan dio rada psihoterapeuta, bračnog terapeuta i edukatora.