Auto Skica

Auto Skica

Seminar je bio poučan, a ujedno i jako zabavan. Na seminar sam se upisala jer sam htjela poboljšati svoj nastup u javnosti. Nisam znala kako će sve izgledati, ali kada je počeo prvi sat, dvojbe su nestale i počela sam uživati. Svi su se brzo otvorili i počeli otvoreno govoriti o svojim problemima, koji su nam svima bili zajednički, a to je trema pred javni nastup. Slijedile su vježbe disanja i raznorazne vježbe koje su imale za cilj osvještavanje naših problema i upućivanje na pozitivno razmišljanje.

Voditeljice seminara bile su izvrsne, jer su nam jednostavan način približile temu, pozorno su nas promatrale i slušale, bodrile u našim uspjesima i ukazivale na eventualne greške. Na kraju smo zaključili da je seminar bio jako koristan; sto smo više vježbali nas strah je postojao sve manji, ali smo zaključili da nam predstoji jos puno vježbanja.

U svakom slučaju savjetujem svima da se prijave na ovaj seminar, jer su javni nastupi postali nužnost u našem životu, a sto se za njih više pripremamo, to ćemo u njima biti uspješniji.

No comments