Auto Skica

Auto Skica

Odgovara mi način vođenja, atmosfera koju voditeljica stvara, puna smijeha, radosti, ali i razumijevanja i poticaja u trenucima kada verbalnim putem radimo na sebi. Sviđa mi se što su radionice kombinacija psihoterapeutskog rada, plesa i igre jer je upravo to kombinacija koja u meni osobno stvara promjene. Također mi se jako sviđa što imamo priliku od voditeljice čuti i neke teorijske aspekte o pojedinim temama kojima se bavimo. Prekrasno mi je što je grupa veoma povezana i kohezivna što čini vrlo jednostavnim dijeliti s članovima vrlo intimne pojedinosti.
Naučila sam djelove teorijskih postavki o temama  kojima smo se bavili (npr. o donošenju i provođenju odluka, fazama zaljubljivanja, ljubavi i bliskosti, granicama u odgoju djece, međuljudskim odnosima, grupnoj dinamici, važnosti izgovorenih riječi). Nadalje, naučila sam koliko je moje tijelo važan alat u iscjeljivanju sebe te sam osvijestila koliko sam ga olako shvaćala. Radionice su me potaknule da bolje prepoznajem znakove mojeg tijela o mojim ne/zadovoljenim potrebama te kako mi tijelo signalizira koje su odluke za mene dobre, a koje nisu.
Osjećam da sam kroz radionice otpustila mnogo negativnih emocija, stresa, ojačala sam svoje samopouzdanje i dublje se bavila sobom. Osjećam se zadovoljnija sobom i više volim sebe. Hvala na svemu od srca 🙂

No comments