tehničko pitanje-izvješće

tehničko pitanje-izvješće

Postoji li mogućnost da se izvješće, ukoliko ne bude prihvaćeno od prve, spremi u neki draft? Naime, u ranijim sam izvješćima povremeno imala isti problem kao neke kolegice-sa znakom @, koji je sada riješen. Ali i tada i sada, ako mi ne spremi izvještaj od prve, izbriše mi se sve napisano i onda u verziji 2, 3 ili kojoj god više ni ne pišem sve što bih htjela jer stalno mislim kako će opet sve obrisati. Voljela bih kad bi se taj dio nekako riješio. Također, u izvješću sam napisala, ali kako mislim da nije prošlo ni ovaj put, zanima me je li moguće povećati broj privitaka koje izvještajem možemo poslati? Jer mi je ograničeno na zaista malo (mislim da 10), a tako ne mogu poslati sve što bih htjela.

Hvala na odgovoru!

2 Comments

 • admin says:

  27.02.2015. at 21:27

  Hm, čudno. Jer upravo tako je i napravljeno. Naime i u svim našim testovima sustava se događalo da sva polja ostanu ispunjena i nakon javljanja greške (i traženja da se dopišu određena polja). Isto tako i nakon uspješnog slanja, ukoliko se vratite na prethodnu stranicu (klikom na “back” u browseru), sva polja ostaju ispunjena. Znači nama sve radi ispravno, te ne možemo zaključiti gdje je nastao problem.
  Ako postoje neke poteškoće s vašom mrežom ili računalom, možda bi bilo dobro da na pitanja najprije odgovorite offline (u Wordu primjerice), pa onda odgovore kopirate u online izvješće.

  Što se tiče privitaka, broj smo povećali na 20. Mada to i nije najbolje riješenje jer se lako može dogoditi da na mail serveru primatelja ili pošiljatelja dođe do zagušenja zbog prevelike “težine” prenašanih fileova. Molimo, nemojte slati fileove ukupne veličine veće od 5MB. Ako imate stvarno puno dodataka, možda je bolje da ih pošaljete u više navrata odnosno direktno na mail.

 • Kristina Ribarić , Rab says:

  02.03.2015. at 15:04

  U redu, poslati ću mailom. Jedino me zanima imaju li i drugi sličnih problema s gore navedenim ili je zaista samo do mog računala/veze, čega god.
  Hvala na odgovoru!

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.