Ženski krug u Rijeci

Ženski krug u Rijeci

Pozivamo Vas na radionicu za otpuštanje stresa i druženje za žene. Ženski krug se održava jednom mjesečno, molimo termin provjerite upitom na e-mail info@centarsreca.hr

Aktualan termin: ponedjeljak, 9. 12. 2019., 18:00 do 20:00, a za predstojeće termine molimo pošaljite upit.
Rijeka, mjesto održavanja će prijavljeni zaprimiti naknadno.

Ideja ženskog kruga posjećuje moj um, tijelo i dušu već godinama. Došlo je vrijeme da joj otvorim vrata u svijet.
Oduvijek su se žene okupljale, zimi štrikale, plele zajedno i razgovarale, smijale se, dijelile, plakale, podržavale, razmjenjivale iskustva i bile zajedno.
U različitim kulturama su činile različito, ali su bile zajedno.
U današnje vrijeme su rijetko zajedno na takav način, družimo se na druge načine, međutim princip ženskog kruga, tečnost kruga, povezujuća energija koja transformira sama po sebi, ono je za čime vjerujem svjesno ili nesvjesno gladuje ženska duša i prilika je da se vratimo sebi, u toplo ognjište.

KAKO ili što ćemo raditi:
– lagane i njegujuće vježbe opuštanja i otpuštanja svakodnevnog stresa i napetosti; ove vježbe može svaka žena nastaviti sama primjenjivati doma, a ukoliko primjerice radite s djecom (vrtići, škole i sl.) dio vježbi možete učinkovito primijeniti s djecom u različitim situacijama.
– osjetiti ćemo svoje tijelo i meko ga pokrenuti na način koji nam je blizak i prirodan, ponovo osjetiti sebe, iskonsku sebe
– disati punim plućima, meditirati
– razgovarati u krugu – onoliko koliko to svaka želi, krug podrške, dijeljenja, bivanja zajedno
– smijati se i što god nam dođe
– kratki završni ritual u krugu.

KADA:
* 1 puta mjesečno
* prvi termin je u ponedjeljak 9.12. u 18 sati, a za predstojeće termine molimo pošaljite upit.

➡️ Prijave:
info@centarsreca.hr
Navesti ime i prezime i broj mobitela za potrebe obavijesti o lokaciji i sl.

Naknada:
preporuča se 75 kn donacije za troškove

Vodi: Gordana Galetić
Planira se povremeno uključiti zanimljive gošće voditeljice.
Ja sam tragateljica, vječna tragateljica za životom, njegovim izvorima, iskonskom, poznatom i nepoznatom, za strašću i opuštenošću, životnošću i povezanošću.
Certificirana sam psihoterapeutkinja od 2013.g. Magistra sam socijalne pedagogije preko 20 godina. Bračna terapeutkinja po Imago terapiji odnosa pod supervizijom.
Voditeljica brojnih radionica. Autorica sam metode Ljubav u pokretu – integrativna ekspresivna metoda koja koristi elemente plesa i pokreta, likovnosti, smijeha i dramske tehnike.
Majka sam. Supruga. Žena. Meka, ljuta, nježna, tužna i strašna, uplašena, voljena, osjetljiva, tvrda, radosna, uzbuđena. Tragateljica.

No comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.